Camin de Batrani Bacau -Slanic Moldova

Home » Camin de Batrani Bacau -Slanic Moldova
camin d ebatrani de lux

În spatele oricărei afaceri, se află o poveste, iar în spatele poveștilor se află oamenii. În cazul nostru, dincolo de poveste, a fost multă, multă muncă, dăruire și încredere că totul va fi bine.

Căminul de bătrâni “Constantin Senior Resort” a fost creat din dorința tatălui meu, Constantin, care a trecut alaturi de cei drepți. Am transformat locatia din pensiune in ceva mai practic. Am muncit de 2 ori mai mult știind că aici vor putea locui și trăi oameni asemeni tatălui meu, oameni care au muncit o viață întreagă și merită să se relaxeze din plin. Experiența noastră ca și complex turistic este un atuu enorm, pentru că știm deja cum să pregătim totul astfel încât persoanele care vin aici sa se simtă intr-o “vacanță permanentă”, acesta este și sloganul nostru și facem tot posibilul ca rezidenții noștri să simtă asta!

camin de batrani constantin senior resort
camin de batrani cu baza sportiva la munte piscina interioara azil de lux

In cei peste 30.000 de metri pătrați ai complexului am amenajat pe lângă zona de cazare cu acces lift, centrul de recreere, o bază sportivă în aer liber, piscină acoperită, micro-salină, sere și zonă de creștere a păsărilor.

Suntem amplasați in stațiunea Slănic Moldova la poalele munților Nemira, prin mijlocul curții noastre trece râul Slanicel, iar la mai puțin de 5 minute găsim binecunoscutele izvoare minerale, dar și parcul din “Perla Moldovei” cum i se spunea odată stațiunii noastre.

Camin de batrani Constantin bacau slanic moldova